Як приготувати кляр для цвітної капусти?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Як смачно приготувати цвітну капусту на сковороді?
Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.
Як підготувати цвітну капусту до варіння?
Цвітну капусту очистити від листя, вирізати темні місця на суцвіттях і помити. Розрізати капусту уздовж качана, і розділити на суцвіття. У каструлю налити воду, посолити і поставити на вогонь. Викласти капусту в закипілу воду.
Заготовки цвітної капусти на зиму – вивчаємо рецепти …
1. Рецепти цвітної капусти в томаті 1.1. Міняємо технологію — використовуємо свіжі томати 2. Гострі відчуття – поради по приготуванню пікантною заготовки 3. Маринована капуста – створюємо вітамінну естетику в банках 1 Рецепти цвітної …