Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.
Як правильно смажити капусту?
Усе, що потрібно, – нарізати дрібними смужками чи пошаткувати на терці овоч, перекласти на розігріту пательню, додати рослинної олії й тушкувати на повільному вогні 15-20 хвилин. Враховуйте, що в процесі приготування капуста осяде, тому сміливо насипайте її в пательню з гіркою.
Соленая капуста с медом – кулинарный рецепт
Рецепт «Соленая капуста с медом»: Приготовить рассол: в теплую кипяченую воду положить соль и мед, размешать. Вода должна быть слегка теплой. Нашинкованную капусту с морковью немного …