Як зберегти зелений горошок на зиму?
Заморожений горошок Кращий спосіб зберегти оригінальний смак і користь зеленого горошку – це заморозити його. Для цього лопатки лущать, відбирають тільки цільні зерна без ознак пошкодження шкідниками або хворобами. Перебраний горошок промивають і обсушують на паперових рушниках. Кеш
Як правильно заморозити зелений горошок?
Як заморозити зелений горошок сирим Треба взяти горох, помити його, скласти на рушник та просушити. Потім дістати горошинки, відібрати тільки цілі, розкласти в пакети або контейнери та поставити морозильну камеру. Але варто пам'ятати, що повністю сирий горошок після заморозки може трохи гірчити.
Що можна зробити з зеленим горошком?
Страви з зеленим горошком
- Салат “Білосніжка” …
- Вінегрет із зеленим горошком …
- Салат із зеленим горошком і курячими сердечками …
- Салат із зеленим горошком і морською капустою …
- Суп із зеленого горошку з копченостями …
- Рис із зеленим горошком …
- Тушкована картопля із зеленим горошком …
- Хумус із зеленого горошку
Как закрыть зеленый горошек на зиму в домашних …
Заготавливать горох можно разными способами: без стерилизации и с ней. Рассмотрим подробнее, как без особого труда в домашних условиях можно законсервировать зеленый горошек.