Як правильно сушити яблука в сушарці?
Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук.
Як правильно сушити яблука в духовці?
Розігріти духовку до 85°C. Листи або грати застелити пергаментом, нарізані яблука викласти тонким шаром і залишити дверцята духовки відкритими. Через 2 години, перевернути яблука, а листи поміняти місцями. Через 3 години зменшити температуру до 70°C. Кеш
Як сушити яблука в печі?
Спосіб сушіння яблук в духовці
- У духовці необхідно встановити температуру 50 градусів. Так, щоб яблука мали злегка прив'ясти.
- Після цього температура підвищується до 70 градусів. При цьому вода зникає з парою.
- Потім потрібно підняти температуру вже до 80 градусів. Так ваші яблука стерилізуються.
Кеш
Як сушити яблука в духовці – 5 правильних і швидких …
Перш ніж перейти безпосередньо до процесу сушіння яблук, незалежно від способу – на свіжому повітрі, в газовій духовці, мікрохвильовій печі, електричному духовій …