Готові м'ясні та рибні страви не втрачають своїх якостей 3–4 місяці після заморожування, якщо йдеться про домашнє виробництво. Промислові продукти харчування зберігаються довше: м'ясні — до року, рибні — до дев'яти місяців.29 трав. 2018 р.
Який термін зберігання морозива?
Відповідно до стандартів, строк придатності морозива залежить від температури його зберігання: мінус (18+2)°С — 10 місяців; мінус (24+2)°С — 12 місяців. Однак на упаковках ви можете побачити термін зберігання вдвічі довший — 2 роки.
Яка очікувана температура для зберігання заморожених продуктів *?
Заморожування здійснюють за температури повітря в камері від —23 до —35 °С протягом 18 — 36 год до досягнення в найтовщій частині туш температури, що не перевищує —8°С. Тривалість подальшого зберігання м'яса при —18_—25 °С становить від 4 до 18 місяців залежно від температури та виду сировини. Кеш
Який максимальний термін швидкопсувних продуктів?
Швидкопсувні товари — це м'ясні, молочні, рибні, овочеві продукти, кондитерські вироби. Швидкопсувні продукти слід зберігати лише в холодильних камерах. Терміни їх зберігання—від 6 до 72 год при температурі не вище від 6°С.
Все про повторне заморожування та зберігання продуктів у …
Зверніть увагу: Терміни зберігання продуктів у морозилці, які ми вказали в цій статті, не є граничними, але вони рекомендовані для збереження …