Як правильно сушити картоплю?
Не повністю зварені бульби в шкірці чистимо, нарізаємо тоненькими кружальцями або брусками і сушимо в гарячій духовці з відкритими трохи дверцятами – так швидше випарується рідина. Висушиться картопля не відразу, потрібно буде зробити кілька підходів. Зазвичай вистачає трьох раз і сушена картопля готова.
Коли можна починати копати картоплю?
Серпень-вересень вважається найбільш вдалим часом для збору врожаю картоплі. До цього моменту бульби вже візьмуть всі необхідні їм речовини і будуть готові покинути родючий грунт. Для того, щоб зрозуміти, коли можна копати картоплю на зиму, дістаньте лопатою кілька бульб і подивіться на їх стан.
Чому мокріє картопля в погребі?
Причини, чому гниє картопля У погребі овочі швидко гниють при високій вологості, невідповідній температурі, поганій вентиляції, зберіганні в мішках з низькою повітропроникністю.
Як сушити картоплю в електросушарці …
Термін придатності сушеного овоча 24 місяці. Його легко збільшити за рахунок вакуумної упаковки, приміщення продукту в морозильну камеру. При низьких температурах заготовка зберігається до 4-5 років. Найчастіше використовуються звичайні сухі приміщення. Оптимальний …