Як придбати акції в Приват24: покрокова інструкція 2021

Інвестиції в акції є одним із найнадійніших і прибуткових способів вкладення коштів. Нині залучення інвесторів ринку цінних паперів значно спрощено завдяки різним електронним сервісам. Один із таких сервісів – Приват24, який надає український банк Приватбанк.

Приват24 – це онлайн-платформа, яка дозволяє клієнтам банку не лише керувати своїми фінансами, а й купувати акції різних компаній у режимі реального часу. Щоб почати інвестувати в акції через Приват24, необхідно виконати кілька простих кроків.

По-перше, необхідно зареєструватися в Приват24, оформивши електронний гаманець або картку Приватбанку. Після успішної реєстрації необхідно відкрити інвестиційний рахунок та переказати на нього кошти. Потім слід обрати потрібну компанію, чиї акції ви хочете купити, і оформити заявку на купівлю акцій. Після виконання всіх цих кроків акції будуть зараховані на ваш інвестиційний рахунок і ви зможете стежити за їхньою вартістю та продавати їх на власний розсуд.

Як купити акції в Приват24
КрокОпис
1Зайдіть у свій особистий кабінет у Приват24
2Виберіть "Інвестиції" або "Біржові активи"
3Знайдіть розділ "Акції" або "Торгівля акціями"
4Виберіть цікаву для вас компанію або акцію
5Ознайомтесь з інформацією про компанію та акції
6Натисніть кнопку "Купити акції" або "Купити"
7Вкажіть кількість акцій, які хочете купити
8Підтвердьте придбання акцій
9Завершіть угоду, дотримуючись інструкцій на екрані

Для того, щоб придбати цінні папери, достатньо зайти до програми «Приват24», ліворуч вибрати вкладку «Цінні папери». Після цього необхідно натиснути кнопку «Купити» та вибрати ті папери, які вас цікавлять. У списку вказано ISIN код, дату погашення та відсоток доходності.9 лют. 2021 р.

Де в Приват24 Цінні папери?

У розділі «Послуги» знайти меню «Цінні папери» та вибрати ОВДП. Заповнити запропоновану форму та підписати за допомогою електронного підпису (ЕЦП/КЕП) документи про відкриття рахунку у цінних паперах та купівлю паперів. Збережена копія

Як зареєструватись в акції ПриватБанк?

Як стати учасником акції Необхідно зареєструватись через форму на сайті банку. Додати картку Mastercard від ПриватБанку до NFC-гаманця (Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay), якщо вона ще не додана. Здійснити 5 покупок на суму від 100 грн. кожна.

Як купити Цінні папери в Приват24?

Щоб купити ОВДП в Приват24, потрібно у меню «Всі послуги» вибрати пункт «Цінні папери» (з позначкою «new»): Далі вибираємо пункт «Купити цінні папери» та потім валюту ОВДП. Папери доступні у трьох валютах: гривня, долари та євро. ПриватБанк пропонує до купівлі облігації із заздалегідь купленого ним портфеля.

Який депозит найвигідніший ПриватБанку?

Депозити Приватбанку у гривні

ПропозиціяПоповненняСтавка, % річних
Стандарт-беззаставнийПередбачено8,25 %
7,75 %
7,25 %
4,50 %

Related Post

Які бувають гарбузиЯкі бувають гарбузи

Розрізняють чотири види гарбузів: твердошкірі, великоплідні, мускатні і декоративні.26 серп. 2021 р. Скільки є видів гарбузів? Гарбузові (Cucurbitaceae) — родина дводольних рослин. Більшість гарбузових (всього їх нараховують понад 600 видів) —

Звільнення Сум від фашистів: історичний огляд та подвиг українського народуЗвільнення Сум від фашистів: історичний огляд та подвиг українського народу

Зміст:1 Коли звільнили Суми?2 Чиє зараз місто Суми?3 Як раніше називалося місто Суми?4 Хто започаткував суми? Упродовж Другої світової війни Суми, важливий центр України, опинилися під жорсткою окупацією нацистських військ.

Як обрізати грошове деревоЯк обрізати грошове дерево

В кінці осені видаляють відмираючі пагони і засохле листя, щоб вони не виснажували культуру взимку. На початку вегетації виконується основна обрізка грошового дерева. При цьому вкорочують верхівку і бічні гілки,