Що знаходиться всередині яблука?
Його шкірка може бути різного кольору – від зеленого до жовтого, червоного і навіть темно-фіолетового. М'якоть яблука зазвичай біла або жовта, соковита і має солодку або кисло-солодку смакову властивість. У центрі плоду зазвичай знаходяться насіння, які можуть бути білого або коричневого кольору.
Чому сохне Яблуня що робити?
Яблуня сохне Це грибкове захворювання вражає не лише яблуню, а й грушу. Спочатку на корі гілок і стовбура з'являються брудно-фіолетові розводи і продавлені плями, що розростаються концентричними колами, потім кора розтріскується, чорніє, ніби обвуглюється, вкриваючись «мурашками» – спорами грибка. Кеш
Як вилікувати яблуню?
Листя, уражені паршею, засихають і обпадають першими, а на плодах залишаються характерні вкраплення. Для того, щоб швидко позбутися від парші, яблуню потрібно тричі обробити бордоською рідиною або хлорокисью міді – ранньою весною, в період цвітіння і через 2-3 тижні після цвітіння.
Сорти яблук з червоною м’якоттю (фото) – здивуємо сусідів
Колір плодів у цього яблучка малиновий, м’якоть рожева у шкірки, а в центрі має червоні прожилки або зовсім буває звичайною молочно-білого …