Молоко скисло і відокремилася сироватка

Що лікує молочна сироватка?

Сироватка рекомендується при запальних захворюваннях дихальних шляхів (бронхіт, гайморит, пневмонія), оскільки вона має властивість нейтралізувати хвороботворні бактерії та запальний процес.

Що додати в молоко щоб воно скисло?

Для того, щоб пришвидшити цей процес, варто в свіже молоко, додати трохи кислого молока, сметани або шматочок сиру. Адже кисломолочні бактерії, які містяться в сирі та кислому молоці, почнуть швидше розмножуватись, що прискорить процес скисання.

Як правильно пити молочну сироватку?

Оптимальний варіант – пити її перед їжею з сіллю і спеціями. Сироватка ефективна при зниженій кислотності і поганому травленні. Якщо кислотність підвищена, продукт може привести до появи печії. У цьому випадку варто утриматися від вживання даного напою.

Молочна сироватка — Вікіпедія
Молочну сироватку використовують для виготовлення альбумінового молока, молочного цукру, різних напоїв (квас, рівелла), а також для годівлі та відгодівлі свиней. Суха молочна сироватка входить до складу замінників молока для молодняка свійських тварин. З сироватки також виробляють …

Related Post

Роза білизна епок: енциклопедія троянд | Назва сайтуРоза білизна епок: енциклопедія троянд | Назва сайту

Зміст:1 Роза білизна епок: енциклопедія троянд1.1 Основні характеристики троянди білизна епок:2 Історія виникнення роз3 Сорти білих троянд3.1 Найпопулярніші сорти білих троянд:3.2 Окремі особливості білих троянд:4 Використання білих троянд в ландшафтному

Як видалити мух дрозофіл на кухні: прості рішенняЯк видалити мух дрозофіл на кухні: прості рішення

Зміст:1 Як позбутися дрібних мушок дрозофіл?2 Як позбутися мушок дрозофіл у квартирі?3 Як позбавитися від мошок дрозофіл на кухні?4 Як позбутися мошок на кухні назавжди? Літо – це час пікніка,

Як приготувати настоянку з глоду будинкуЯк приготувати настоянку з глоду будинку

Як приготувати настоянку глоду в домашніх умовах? Для приготування настоянки глоду рецепт передбачає використання подрібнених сушених плодів. Готову сировину заливають 1 літром спирту або горілки, а потім залишають у скляній