Що приготувати з селери стебла

Що можна зробити з стебла селери?

Що готують із стебла селери Їх можна їсти сирими як свіжу поживну закуску або у складі овочевих та фруктових салатів, їх можна додавати у смузі та соки. Сирі стебла селери смакують із морквою, яблуками, грушами, сиром. Стебла селери відмінно доповнять печеню, супи, пюре, м'ясні та рибні страви.

Як використовувати Сельдерей?

В їжу використовують всі частини селери, але взимку особливо цінуються коренеплоди рослини. Їх їдять в сирому вигляді, додають в салати, супи; запікають, варять, смажать, а також висушують, перетирають і використовують як приправу.

Де використовувати селеру?

Коріння селери використовують як у свіжому — їдять сирим або готують салати і гарніри, так і у сушеному вигляді. Також його відварюють, запікають або обсмажують, додають у перші і другі страви або використовують як приправу. В будь-якому вигляді ця пахуча рослина корисна для організму.

Страви з селерою – 57 рецептів з фото, калорійність, склад …
Страви з селери можна подавати в будь-якому вигляді — свіжому, запеченому, відварному або маринованому. У ньому смачно все: соковиті листя, хрусткі стебла, корисні коренеплоди. Все це …

Related Post

З чим є лечоЗ чим є лечо

Кожна господиня не залежно від країни готує цю сезонну страву по-своєму. Незмінними й обов'язковими є лише три овочі: болгарський перець, помідори й ріпчаста цибуля. Дуже часто лечо подають як гарнір,

Яйце каламутне чомуЯйце каламутне чому

Як зрозуміти що яйце Протухло? знайти кут – яйця зі злегка піднятим тупим кутом точно протухли; не побачити жодного пошкодження – сколи і тріщини на яйцях неприпустимі; оцінити термін придатності