Кожна господиня не залежно від країни готує цю сезонну страву по-своєму. Незмінними й обов'язковими є лише три овочі: болгарський перець, помідори й ріпчаста цибуля. Дуже часто лечо подають як гарнір, наприклад, у східних районах Німеччини лечо прекрасно поєднують зі смаженими на грилі м'ясом, ковбасками й сосисками.16 серп. 2018 р.
Як приготувати лечо з яйцем?
Спосіб приготування:
- Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями.
- Розігріваємо сковороду з оливковою олією і викладаємо на неї цибулю.
- Після додаємо перець з помідорами і тушкуємо близько 10 хвилин. Потім заливаємо яйцями і тримаємо на вогні до готовності.
- Зверху можна додати зелень і сіль за смаком.
Кеш
Як жарити лечо?
На сковороду налити трохи рослинного масла і розігріти. На неї викласти цибулю, обсмажувати 5 хв, викласти перець, трохи потримати на вогні, викласти помідори і ковбасу. Смажити 20 хв. Посолити, поперчити, додати яйце і, постояннно помішуючи, готувати ще 2-3 хв.
Як приготувати лечо з помідорів і перцю?
- Помідори помити і пропустити через м'ясорубку.
- Додати цукор, рослинну олію, чорний перець, сіль, лавровий лист і оцет. Довести до кипіння і варити 30 хвилин, потім додати попередньо нарізаний перець. …
- Простерилізувати банки і кришки.
- Налити в банки лечо, закатати, перевернути і укутати до повного охолодження.
Рецепт лечо із болгарського перцю. Найкращі рецепти лечо з …
Найкращі рецепти лечо з болгарського перцю на зиму. Лечо з перцю. В Угорщині ж готують лечо виключно з томатів та перців. Однак, незважаючи на мінімалізм, …