Глазурь згорнулася що робити

Як реанімувати глазур?

У жодному разі нічого не викидати! Якщо об'єм засохлої глазурі немаленький, її треба реанімувати: розмочити у воді, прогнати через сито. Це часто вдається без жодних проблем. Можливий дефект поверхні – збирання.

Як розчинити готову глазур?

Якщо ви купили глазур у плитках або у вигляді монет, тоді її потрібно спочатку розтопити на водяній бані. Чорний шоколад плавиться за температури +55 °С, молочний і білий – за температури + 45 °С.

Related Post

Як правильно користуватися IP телефоном: прості інструкції для початківцівЯк правильно користуватися IP телефоном: прості інструкції для початківців

Зміст:1 Як використовувати IP телефонію?2 Як підключитися до телефону через айпу?3 Чи можна використовувати IP-телефон як звичайний?4 Навіщо потрібен IP телефон? У сучасному світі все більше людей звертається до використання