Як зробити соус з огірків?
Приготування:
- Очисти і натри на дрібній тертці огірок. Відіжміть з нього зайву рідину через сито
- Дрібно наріж кріп і додай його до сметані.
- Натри на дрібній тертці часник і відправ його до сметані і кропу.
- Змішай огірки зі сметаною. …
- Переклади в соусницю, прикрась зеленню і подавайте до столу.
Як консервувати огірки з кетчупом чилі?
У невелику каструлю влити 6 стаканів окропу, додати 1 склянку цукру, 2 столові ложки солі, пакет томатного кетчупу "Чилі" та 1 стакан оцту. Все перемішати, поставити на вогонь і довести розсіл до закипання. Отриманим розсолом залити огірки й закрутити (або закрити) кришки.
Як робити мариновані огірки?
На 1 літр води додати цукор 8 чайних ложок, 4 чайні ложки солі та 6 столових ложок оцту 9-процентного. Кип'ятити 3 хвилини й залити гарячим маринадом банки. Покласти банки стерилізуватися в киплячу воду на 8 хвилин. Після сплину вказаного часу закрутити банку й перевернути приблизно на 2 години, не укутуючи.
Огірки в томатному соусі: 5 Суперский рецептів на зиму
Мариновані огірки в томатному соусі на зиму без стерилізації. Зеленці – 2,5 кг. Салатний перчик – 650 м; Томати – 900 г. Часник – 1 середня головка. Сіль – 30 м; Цукор – 220 г.