Як зрозуміти що м’ясо пропало?
Щоб визначити свіжість м'яса, його потрібно помацати. Якщо воно липке або слизьке – продукт зіпсований і його не можна вживати. До того ж прострочене м'ясо втрачає свою пружність. Натисніть на м'якоть і подивіться: якщо ямка, що утворилася, не зникає відразу – це говорить про те, що м'ясо поганої якості.
Як зрозуміти що м’ясо готове?
Якщо м'ясний шматок дуже м'який — він сирий. Якщо палець відчуває деяку пружність — це означає, що м'ясо готове наполовину. Якщо м'ясо відчутно тверде — воно повністю готове.
Як позбутися неприємного запаху з м’яса?
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати так: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом години, після чого обполоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом години. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
Муха м’ясна зелена — Вікіпедія
Опис Тіло яскраво-металічно-зеленого кольору. Воно з бронзовим вилиском. Тіло завдовжки 7-9 мм. Живляться на трупах, м’ясі. Личинки живуть на трупах та на відходах боєнь. Галерея Примітки Джерела Атлас комах України / В. І. Гусєв, В. М. Єрмоленко, В. В. Свищук, К. А. Шмиговський. — К.: Рад. …