Коли краще пити Свіжовижатий сік?
Свіжовичавлені фруктові та овочеві соки чудово доповнюють один одного. Фруктові соки багатші цукрами та вітамінами, а овочеві – мінеральними солями. Соки краще вживати за 30-40 хвилин до їжі або в проміжках між прийомами їжі. Кеш
Що краще сік чи смузі?
Смузі по-народному – це сік з м'якоттю. Харчові волокна з м'якоті дуже корисні для травлення та уповільнюють всмоктування поживних речовин. Смузі забезпечують організм енергією на довший час, ніж фреші. Експерт наголосив, що такий напій – найкорисніший серед соків.
Який сік самий корисний?
Лідерами за кількістю вітамінів, антиоксидантів та інших корисних речовин можна назвати: овочеві – томатний та морквяний; фруктові – гранатовий, грейпфрутовий, виноградний, яблучний, апельсиновий; ягідні – напої з чорниці, чорної смородини, журавлини.
Як зробити сік для схуднення. Свіжі соки для схуднення
На відміну від фруктових солодких соків, овочеві містять набагато менше глюкози і навіть знижують концентрацію інсуліну. Соки з корисних овочів мають безліч переваг: 1. Забезпечують всі органи незамінними …