Чому продукт вийшов дуже кислим? Продукт переквасився. Треба або зменшити температуру заквашування, або зменшити час заквашування. Йогурт вийшов тягучим і слизовим.
Чому йогурт не вийшов?
Бактерії закваски, що перетворюють молоко в йогурт, працюють в певному діапазоні температури. Якщо температура занадто низька – закваска не працює або працює повільніше. Якщо додати закваску в дуже гаряче молоко – бактерії можуть постраждати і навіть загинути. Кеш
Який магазинний йогурт найкорисніший?
Який йогурт краще споживати Найбезпечнішим та найкориснішим буде йогурт, приготований в домашніх умовах за допомогою молока та спеціальних заквасок, які нині можна придбати в аптеках та спеціалізованих магазинах. Він має кислий, схожий на сметану, смак і зберігається в холодильнику 2-3 доби.
Яка користь від йогурту?
Йогурт багатий на вітаміни групи B й містить легкозасвоювані білки й кальцій. Компоненти й ферменти, які містяться в йогурті, сприяють поліпшенню процесу травлення людини.
Не вийшов домашній йогурт – у чому причина | Zakvaski.com
Якщо йогурт відокремлює занадто багато сироватки, має нерівномірну структуру, занадто рідкий або тягучий, причиною цього може бути: Низька якість молока. Молоко може бути банально …