Яка риба підходить для грилю?
Яку рибу вибрати для приготування на грилі Прекрасним варіантом є форель, сьомга, кета, тунець або морський окунь. Варто звернути увагу на те, що біла риба пісних сортів не завжди вдало виходить на вугіллі. Тут багато залежить від майстерності кухаря. Щоб запекти рибу цілою, вибирають тушки середніх розмірів.
Яку рибу краще смажити?
Тому перш ніж купити рибу для смаження, уточніть її жирність. Однозначно добре виходять короп, камбала, лящ, сазан, карась, корюшка, бички. В цілому майже вся річкова риба придатна для такого способу готування.
Як маринувати рибу на гриль?
Гострим ножем зробити перпендикулярні надрізи по всій тушці риби. Змішати лимонний сік, масло, сіль, приправи і подрібнений часник. Змастити рибу маринадом (залишити 2 ст. л для запікання) і залишити на 1-2 години в холодильнику.
Риба на грилі, яку рибу краще смажити на решітці, на …
З дешевих видів вийде чудова смачна риба на грилі з: атлантичної скумбрії; карпа; морського лосося; товстолобика; тунця; кети; горбуші; оселедця. Риба на грилі — секрет підготовки тушок