Як правильно вибрати капусту для квашення?
Ще один спосіб перевірки: спробуйте стиснути качан руками. Ви відчуєте, що вона як би хрумтить, скрипить. Така капуста, зазвичай, має білі листя всередині і зеленуваті зовні (верхні листки). Саме така капуста і вийде смачною в процесі квашення.
Яка пізня капуста краще?
Сорт пізньої капусти «Агресор» Він показує високу врожайність майже в усіх регіонах, при цьому може зберігатися протягом тривалого часу. Даний сорт – це відмінний варіант для засолювання. Рослинам не потрібен особливий догляд. Качани не тріскаються в процесі дозрівання.
Яку білокачанну капусту можна квасити?
Для квашення потрібно вибирати щільну білокачанну капусту пізніх сортів дозрівання, молода капуста для цього не підійде.
Сорти капусти для засолювання: хрустка десятка сортів, які …
Капуста, якій дозволено дозріти на городньої грядці до кінця першого осіннього місяця, а може навіть до середини осіннього сезону, вважається найбільш вітамінною. Вона прекрасно підходить для засолювання, тому нижче ми склали для вас список сортів, на які вам потрібно обов’язково …