Яка картопля краще для пюре?
Найбільш розсипчасті сорти для пюре Коренеплоди деяких сортів ідеально підходять для варіння та приготування страви пюре. Найкращими з них вважаються: Картопля Рів'єра – раннє дозрівання, вміст крохмалю 16-18%, стійкість до раку та вірусних захворювань (придбати можете: тут).
Яка картопля краща для варіння?
Для відварювання нам потрібно обирати картоплю з низьким вмістом крохмалю – до 15%. Підходить також молода картопля, проте з неї не рекомендується робити пюре. Щоб визначити рівень крохмалю в картоплі, слід розрізати картоплю навпіл, потерти половинки одну до одної і якщо вони не склеїлись – вміст крохмалю низький. Кеш
Який сорт картоплі краще підходить для смаження?
якщо картопля жовтого або коричневого кольору, то вона ідеально підходить для смаження (але шкірка має бути гладкою); якщо картопля з червоною або фіолетовою шкіркою, то для смаження вона не підходить. Кеш
Лучшие сорта картофеля для пюре – Agro-Market
Белла Росса. Выбирая лучший сорт картофеля для пюре, необходимо отметить сверхранний сорт Белла Росса. Картофель славится большими клубнями, вес которых нередко достигает 800 г. Плоды …