Як зробити коптильню гарячого копчення в домашніх умовах?
Коптильня гарячого копчення своїми руками
- Візьміть два казанки однакового діаметра.
- На дно одного з них покладіть тріску або вільхові гілочки.
- Між казанками прокладіть ґрати, на неї підвісьте продукти.
- Поставте зверху другий казанок дном нагору, зафіксуйте.
- Отриману конструкцію поставте на багаття.
Як зробити мангал із підручних засобів?
Як зробити мангал Виройте невелику яму глибиною 15-20 см і довжиною 50-60 см. По ширині вона повинна бути меншою за довжину шампурів, оскільки м'ясо буде розташовуватися над поглибленням, а кінці шампурів лежатимуть на землі. Розведіть в ямі вогонь, дочекайтеся, поки вугілля почне тліти, і починайте смажити шашлик.