Як розводити гранатовий сік?
Перед вживанням гранатовий сік краще розбавляти кип'яченою водою. Концентрований гранатовий сік може пошкодити зубну емаль та викликати подразнення слизової оболонки горла, стравоходуй кишечника.
Як зберегти гранатовий сік?
Простерилизуйте пляшки з широкою шийкою і залийте в них гарячий сік. Закрийте пляшки кришечками і укутайте їх до повного охолодження. Перенесіть пляшки з гранатовим соком в прохолодне темне місце на зберігання. Кеш
Коли краще пити гранатовий сік?
– Сік потрібно пити після їжі; – Можна випити 50-60 мл гранатового соку, розбавленого водою; – Після того, як гранатовий сік випито, рот потрібно прополоскати водою.
Гранатовий сік – пошаговий кулінарний рецепт з фото
Перед тим, як почати готувати гранатовий сік, корисно знати, що ті вітаміни, які входять до складу граната – це знахідка для нашого організму! Так, вітамін С – підвищує імунітет, вітамін В6 – зміцнює нервову систему, вітамін В12 – цінний для утворення червоних кров’яних кульок і для …