Як заготувати болгарський перець для фарширування

Як заморозити болгарський перець для фарширування?

Такі перчики взимку можна використовувати для фарширування. Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Як правильно приготувати фарширований перець?

Перець очистіть від серцевини та наповніть кожен перець начинкою. Складіть фарширований перець в каструлю, залийте окропом, додайте томатний соус та сметану. Поставте перець тушкуватися на невеликому вогні приблизно 1 годину або до готовності. Готовий фарширований перець подавайте на стіл зі сметаною.

Як зберегти перець для фарширування на зиму?

Перевертаємо банки нагору дном і накриваємо їх рушником або ковдрою до повного остигання. Такий перець можна зберігати за кімнатної температури, але бажано в темному місці і подалі від джерела тепла. Ось і все, на цьому наш перець для фарширування на зиму готовий! Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Перець для фарширування – як на зиму заготовити …
Для початку, необхідно підготувати болгарські перці. Видаляємо насіння і на 15 хвилин заливаємо їх окропом. Цей процес допоможе зробити перець м’яким і зручним для укладання в банки.

Related Post

Після вінегрету стілець чорнийПісля вінегрету стілець чорний

Який кал від червоного буряка? Проте тривалий чорний кал вказує на кровотечі з верхніх відділів шлунково-кишкового тракту. Червоний колір виникає внаслідок вживання буряку, журавлини та інших продуктів, що мають відповідний

Як правильно смажити котлети: час і температура.Як правильно смажити котлети: час і температура.

Зміст:1 Скільки часу потрібно обсмажувати котлети?2 Коли смажиш котлети з кришкою?3 Як правильно смажити котлети?4 Скільки часу треба гасити котлети? Котлети – це одна з найпопулярніших страв у світовій кулінарії,

Як зробити з мила антисептикЯк зробити з мила антисептик

Як зробити свій антисептик? Спосіб приготування: Налити етанол / спирт у ємність, яка має кришку, що загвинчується; Додати перекис водню; Додати гліцерин, попередньо обполоснувши мірну склянку охолодженою кип'яченою водою. …