Як висушити пекучий перець у домашніх умовах

Як висушити перець?

Перець треба розкласти в один шар на решітках сушарки. Виставте температуру 50 градусів за Цельсієм і сушіть біля 12-ти годин. Процес може зайняти і менше часу, все залежить від товщини смужок. Готовий перець треба перевірити пальцями – він має хрустіти.

Як нарізати червоний перець?

Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Як можна зберегти перець на зиму?

Важливо! Умови зберігання незрілого болгарського перцю – температура 8-10 °С, вологість 90-95%. Перед тим, як зберігати ці овочі в темному і прохолодному місці, їх укладають в дерев'яні або картонні (з отворами) ящики не більше, ніж в один ряд. Якщо обернути кожен перець папером, то плоди не будуть стикатися.

Як сушити гіркий перець – Як зробити

Related Post

Роздягатися чи ні при денситометрії: у чому правильність процедуриРоздягатися чи ні при денситометрії: у чому правильність процедури

Денситометрія – це метод дослідження, що дозволяє виміряти щільність кісткової тканини всередині організму. Він широко використовується в медицині для діагностики та оцінки ризику розвитку остеопорозу. Однак, багато пацієнтів запитують: чи

З чого отримують сечовинуЗ чого отримують сечовину

Чому підвищена сечовина в крові? Сечовина в крові може бути підвищена при захворюваннях нирок (гломерулонефрит, пієлонефрит, туберкульоз нирок), порушення відтоку сечі (аденома простати, камені в сечовому міхурі), серцевої недостатності, інфаркті