Як видаляти пасинки на перці

Пасинки слід обрізати разом із нижнім листям, залишаючи пеньки завдовжки в кілька міліметрів. При цьому діяти потрібно дуже обережно, намагаючись не пошкодити основне стебло. Не варто чекати, поки на нижніх пасинках утворяться бутони. Чим раніше видалити зайві пагони, тим краще для рослини.16 черв. 2023 р.

Як пасинкувати гіркий перець?

Перець потребує пасинкування. Для цього видаліть квітки зверху куща, і видаліть верхівку головного пагона, коли висота досягне 25-30 см. Якщо кількість плодів більше 25 штук, частину потрібно видалити, інакше у куща не вистачить енергії, щоб довести їх вагу до технічної стиглості.

Як правильно формувати кущі перцю?

Пасинки можна обрізати разом з нижнім листям, залишаючи пеньочки завдовжки у кілька міліметрів.. Чим раніше видалити зайві пагони, тим краще для рослини. Коли сформується достатня кількість зав'язей, ми прищипуємо верхівки основних пагонів, зупиняючи зростання куща і спрямовуючи його сили на формування врожаю.

Як правильно садити солодкий перець?

Розсаду солодкого перцю садять за схемою 60 х 60 см, гіркий перець висаджують на відстані 25-30 см між сіянцями і 45-50 см між рядами. Обидва види перцю краще садити на відстані один від одного для запобігання запиленню. Глибина посадки має бути помірною.

Формирование перца: удаляем пасынки и листья правильно

Related Post

Як правильно укласти утеплювач: вибір сторониЯк правильно укласти утеплювач: вибір сторони

Зміст:1 Якою стороною класти дифузійну мембрану?2 Як визначити, якою стороною укладати гідробар'єр?3 Якою стороною укладати гідроізоляцію на дах?4 Якою стороною укладати паробар'єр? При виборі матеріалу для утеплення стін, покрівлі або

Що означає коли хрестишсяЩо означає коли хрестишся

Що означає, коли людина хреститься? У православ'ї хресне знамення характеризує тілесне вираження християнських догматів, сповідання християнської віри у Святу Трійцю та Боголюдини Ісуса Христа, вираження любові та подяки Богу, захист