Як варити правильно сир

У каструлю покласти сир і залити молоком, поставити на повільний вогонь. Постійно помішувати суміш ложкою. Маса почне плавитися і загусне. Варити 30 хвилин.24 лист. 2020 р.

Що можна зробити щоб сир не був кислим?

Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.

Скільки хвилин варити сир?

Скільки варити сир в каструлі? Сир, а точніше кефір (кисле молоко) варять всього 2-3 хвилини на слабкому вогні при температурі 70-80 градусів (не кип'ятять), після чого відразу охолоджують. Кеш

Як зробити твердий сир на воді?

Відтиснути сир руками, для цього добре використовувати гумові рукавички, щоб не обпектись. В окрему каструлю налити воду, додати сіль і довести до кипіння. Сирну масу опускати в гарячу воду декілька разів на 2 хвилини, розминати щоб сир був однакової консистенції. Потім можна надавати йому форму.

10 рецептів як приготувати домашній сир | Блог Comfy
З 3 л фермерського молока вийде до 1 кг нашого сиру, іноді більше. Також ми отримаємо 500 г вершків або сметани. Після покупки залишаємо нашу молочну продукцію постояти кілька годин, потім ложкою знімаємо вершки. Ви їх легко визначите по жовтуватому відтінку. Якщо хочемо отримати …

Related Post

Яка заварка хорошаЯка заварка хороша

Який чай краще пити? Кращим вважається крупнолистовий чай. Листя чаю зберігають цілими, лише скручують і висушують. Завдяки цьому в них залишається більше корисних речовин, а напій набуває глибокого смаку. Хороший

Реклама сиру моцареллаРеклама сиру моцарелла

Как правильно пишется слово моцарелла? Моцаре́лла, моццаре́лла (ит. mozzarella) — молодой сыр итальянского происхождения, родом из региона Кампания, один из наиболее известных видов вытяжного сыра (паста филата). В чем плавает