Скільки часу пекти гарбуз в духовці?
Зовні гарбузи змастити олією й загорнути у фольгу. Розігріти духовку до 200°C і запікати гарбузи 1 годину. Потім розгорнути фольгу й посипати зверху натертим сиром. Запікати ще 10 хвилин.
Що можна зробити з гарбуза?
З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.
Як смачно приготувати гарбуз з м ясом?
У миску влийте олію, бальзамічний оцет, вичавіть часник, додайте паприку, листочки розмарину, сіль і розмішайте. Покладіть до цієї суміші скибки гарбуза і руками вимішайте, щоб ароматна суміш з олією огорнула гарбуз. На змащене олією деко викладіть м'ясо і скибки гарбуза. Запікайте в духовці при 180ᵒС 40 хвилин.
Як засушити гарбуз в домашніх умовах для декору – Фермер
Як сушити гарбуз в духовці; Як посушити гарбуз часточками в духовці: рецепт без солі; Сушка гарбуза з сіллю в духовій шафі; Як посушити гарбуз в духовці і зробити порошок