Молоду картоплю помити і почистити. Велику картоплину розрізати, дрібну можна залишити цілою. Покласти молоду картоплю в каструлю, залити водою, щоб вона покривала картоплю на 1–2 пальці. Довести воду до кипіння, посолити і варити молоду картоплю під кришкою на середньому вогні 15–20 хвилин.13 черв. 2023 р.
Як правильно смажити молоду картоплю?
Промийте 800 г молодої картоплі, наріжте її часточками. Розігрійте на сковорідці 50 г вершкового масла та 50 мл олії. Коли масло розтане, викладіть на пательню картоплю та смажте впродовж 15 хвилин під кришкою, періодично помішуючи.
Що можна зробити з молодої картоплі?
Смачні рецепти з молодої картоплі
- Картопляний омлет по-іспанськи …
- Запіканка з картоплі (мусака) …
- Картопляники з грибами …
- Піца з картоплею …
- Картопля, запечена на грилі …
- Крем-суп із картоплі та цибулі …
- Картопляний салат із хроном і кропом …
- Молода картопля, тушкована з яловичиною
Скільки потрібно варити молоду картоплю?
Вимийте щіточкою 500 г картоплі чи добре потріть руками під водою. Складіть у каструлю, залийте водою, посоліть до смаку та варіть до готовності на середньому вогні приблизно 15 хвилин, але час буде залежати від розміру бульби. Після приготування злийте воду з картоплі. Кеш
Молода картопля з кропом: простий і доступний рецепт
Подавай варену молоду картоплю з кропом і часником як гарнір до м’ясних і рибних страв або ж із салатом зі свіжих овочів, наприклад, з салатом з огірків і капусти.