Як розтопити ізомальт у духовці?

Перед тим, як топити ізомальт у духовці, приготуйте силіконовий килимок або форму та ретельно знежирте їх. Оптимальна температура плавлення ізомальту – 180 градусів. При ній усі гранули змінить кристалічну структуру протягом 7-10 хвилин.23 лип. 2022 р.

Щоб правильно розтопити ізомальт для льодяників знадобиться каструля з товстим дном. Насипте в неї цукрозамінник і барвник, якщо використовуєте сухий і поставте на маленький вогонь. Постійно помішуючи, доведіть ізомальт до кипіння і одразу ж зніміть з вогню.

Беремо пергамент за краї та нахиляємо його в різні боки, утворюючи бажаний розмір та форму. Ізомальт буде бульбашитися і лопатися. Це випаровується спирт від гарячого ізомальту, та його пари прориваються назовні, формуючи розриви та отвори. Залишаємо до повного охолодження та кристалізації.

Ще одна відмінна якість ізомальту це те, що він термооборотний. Ви можете нагрівати та остуджувати його стільки разів, скільки захочете. Неуподобані або пошкоджені вироби завжди можна переплавити та відлити повторно.

Related Post

Температурний режим для огірків у відкритому ґрунтіТемпературний режим для огірків у відкритому ґрунті

Яку температуру бояться огірки? Як відомо, ніжні однорічні рослини огірка процвітають при температурі 18-23 градуси за Цельсієм. Навіть тривалий вплив температури нижче 13 ° C призводить до затримки розвитку і