Як зварити смачну каву в домашніх умовах?
У холодну турку насипте каву та залийте водою кімнатної температури. Для початку поставте джезву на середній вогонь, а коли напій почне пінитися – зменшуйте його до мінімуму. Потрібно дочекатися поки напій підніметься до країв турки, а потім різко перелити його у чашку та дати відстоятися кілька хвилин. Кеш
Як зробити піну для кави в домашніх умовах?
У високу залізну посуд налийте молоко і поставте на маленький вогонь. Збивайте молоко занурювальним блендером прямо під час нагрівання. Молоко не можна доводити до кипіння. Отримана таким чином пінка виходить ніжною і пишною, але не дуже стійкою, тому вливати її в каву і пити напій потрібно відразу.
Як правильно заварювати розчинну каву?
Насипте каву в чашку, додайте цукор за смаком, а потім додайте води, але не всю відразу — спочатку обмежтеся зовсім крапелькою, менше чайної ложки. Хлюпнули трохи і швидко перемішуємо, перетворюючи всі складові в однорідну масу. Як тільки все збилося в пінку, заливаємо основну частину води.
Нагетси рецепт – як приготувати смачні …