Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук.
Як сушити сушку з яблук?
Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин. Кеш
Як правильно сушити овочі в сушарці?
Як сушити буряк чи моркву
- Миємо, чистимо.
- Натираємо на крупну терку.
- Викладаємо в лоток щільно, але в один шар у сушарку.
- Всі овочі мають бути ідеально висушеними. Жодного вологого шматочка не має бути.
- Морква сушиться 4-5 годин, буряк – 6-7 годин
Скільки часу потрібно сушити фрукти в сушарці?
Помити, нарізати достиглі тверді фрукти, або поділити навпів, видаливши кісточку, виверніть шкірку. Сушимо приблизно 10-14 години при температурі 55 ° C. Кеш
Сушені яблука в сушарці | Сушеные яблоки в …
Як сушити яблука в сушарці? Як різати яблука та скільки часу сушити? На це дасть відповідь наше коротке відео про сушіння яблук в домашніх умовах. Как сушить яблоки в сушилке? Как нарезать яблоко и сколько …