Як маринувати рибу

Як краще замаринувати рибу?

Перед запіканням рибу слід замаринувати на 10-15 хвилин. Найкращі компаньйони для морської риби – сіль, чорний мелений перець та сік лимона. Якщо готуєте річкову, ми б радили додати ще якісь ароматні спеції та прянощі, все ж таки ця риба має специфічний запах, який може залишитися й після термічної обробки.

Як маринується риба?

Річкову рибу найкраще маринувати рідким маринадом, приготованим на основі гірчиці, яблучного майонезу та води. Тут важливо витримати всього дві години. Адже менше часу не вистачить, щоб перебити специфічний запах, а більше — зникне смак риби. Кеш

Як приготувати маринад для риби?

Рецепт: з'єднайте ½ склянки оливкової олії, 2 столові ложки свіжого лимонного соку (з 1 лимона) та свіжу зелень (наприклад, кінзу, базилік, розмарин або чебрець). Нанесіть маринад на рибу й залиште приблизно на 5 хвилин перед приготуванням.

Маринована риба – рецепти, як смачно приготувати
Маринована риба: рецепти для тих, хто бажає жити довго і їсти смачно. Розповідаємо, як маринувати рибу вдома самому. Маринована риба – страва одночасно смачна і корисна. Поряд з овочами і …

Related Post

Що робити, якщо суп “Як вода”? Поради і рекомендаціїЩо робити, якщо суп “Як вода”? Поради і рекомендації

Суп “Як вода” може виявитися непривабливим і має безсмакову консистенцію. Це може трапитися з різних причин – надмірне розведення бульйону, перебування на вогні занадто довго, неправильне використання спецій або недостатнє

Як підключити дві клавіатури на два моніториЯк підключити дві клавіатури на два монітори

Чи можна одночасно використовувати дві клавіатури? Можете підключати до тих пір, поки не закінчаться usb роз'єми, Тільки навіщо? Наявність другої клавіатури буває виправданою у випадку, коли вам необхідний розширений набір

Приготувати цвітну капусту з|із| яйцем і сиромПриготувати цвітну капусту з|із| яйцем і сиром

Як смачно приготувати цвітну капусту на сковороді? У перця видалити серцевину, нарізати смужками. Цвітну капусту промити і розділити на суцвіття. Розігріти на сковороді олію, викласти цибулю, моркву і перець, обсмажувати