Як краще замаринувати рибу?
Перед запіканням рибу слід замаринувати на 10-15 хвилин. Найкращі компаньйони для морської риби – сіль, чорний мелений перець та сік лимона. Якщо готуєте річкову, ми б радили додати ще якісь ароматні спеції та прянощі, все ж таки ця риба має специфічний запах, який може залишитися й після термічної обробки.
Як маринується риба?
Річкову рибу найкраще маринувати рідким маринадом, приготованим на основі гірчиці, яблучного майонезу та води. Тут важливо витримати всього дві години. Адже менше часу не вистачить, щоб перебити специфічний запах, а більше — зникне смак риби. Кеш
Як приготувати маринад для риби?
Рецепт: з'єднайте ½ склянки оливкової олії, 2 столові ложки свіжого лимонного соку (з 1 лимона) та свіжу зелень (наприклад, кінзу, базилік, розмарин або чебрець). Нанесіть маринад на рибу й залиште приблизно на 5 хвилин перед приготуванням.
Маринована риба – рецепти, як смачно приготувати
Маринована риба: рецепти для тих, хто бажає жити довго і їсти смачно. Розповідаємо, як маринувати рибу вдома самому. Маринована риба – страва одночасно смачна і корисна. Поряд з овочами і …