Чисту ламінарію перекладають в каструлю, заливають чистою водою, доводять до кипіння і проварюють на малому вогні 30-45 хвилин. Після цього воду зливають і процедура повторюється ще тричі. Після такого варіння навіть найщільніші стебла будуть м'якими, і з них можна буде готувати улюблені страви.3 груд. 2020 р.
Як правильно вживати ламінарію?
Як вживати ламінарію, щоб схуднути
- 3 ст. л. сухої сировини залити літром окропу.
- Залишити настоюватися на ніч.
- Вранці злити воду, що не ввібралась.
- Вжити слані вранці як сніданок.
- Повторювати протягом трьох днів.
Кеш
Як правильно вживати морську капусту?
Морську капусту вживають у будь-якому вигляді. Суху ламінарію можна додавати у більшість страв, а із сирої готують різноманітні салати. Щоб отримати добову норму йоду, достатньо 2 столові ложки сухої ламінарії. 1 чайна ложка сухої морської капусти перед їжею зменшує апетит, що сприяє схудненню.
Що роблять з ламінарії?
З цієї водорості в Японії готують понад 300 страв: суші, супи, гарніри, салати, соуси, коржики, ікру, навіть солодощі та чай. У Росії та в Україні відомості про цілющі властивості ламінарії з'явилися після дослідження Курильських островів в XVIII столітті. Хімічний склад ламінарії: йод — 3 %
Як приготувати ламінарію. Ламінарія: рецепти з фото
сіль. Процес приготування зводиться до наступних етапів: Промиту морську капусту залити окропом і варити 40 хвилин. Відкинути ламінарію на друшляк і промити, після чого нарізати невеликими смужками. Цибулю нарізати півкільцями, …