Як готувати крукнеки

Як смачно посмажити кабачки?

Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.

Як жарити кабачки в яйці і муці?

  1. Шаг 1. Приготовим продукты. …
  2. Шаг 2. Отрежьте хвостики у кабачка. …
  3. Шаг 3. Яйцо смешайте со специями и солью.
  4. Шаг 4. Кружочек кабачка окунаем сначала в яйцо.
  5. Шаг 5. Потом окунаем в муку.
  6. Шаг 6. Выкладываем кабачок жариться в горячее масло. …
  7. Шаг 7. Жарим с двух сторон до готовности.
  8. Шаг 8. Жареные в яйце и муке кабачки готовы.

Як подати жарені кабачки?

Смажені кабачки подаються в холодному вигляді. Зверху їх прикрашають зеленню петрушки і кропу. Дуже часто їх подають разом зі сметаною, майонези або вершками. А іноді кабачки заправляють часником, виходить гостра закуска, яка ідеально підходить під такі аперитиви як горілка або самогон.

Крученики по-українськи. Як їх правильно приготувати
Найпоширенішими начинками для м’ясних кручеників є: гриби, квашена капуста, засмажка з цибулі та моркви, шматочки сала, посічена зелень, каші (гречана, ячна, пшоняна), печінка зі …

Related Post

Коли починати поливати помідори від фітофториКоли починати поливати помідори від фітофтори

Для профілактики фітофтори та її лікування використовують бордоську суміш. Приготуйте розчин (10 л води на 10 г суміші) і раз на 5-7 днів обприскуйте нею помідори з кінця липня. Ще