Як смачно посмажити кабачки?
Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.
Як жарити кабачки в яйці і муці?
- Шаг 1. Приготовим продукты. …
- Шаг 2. Отрежьте хвостики у кабачка. …
- Шаг 3. Яйцо смешайте со специями и солью.
- Шаг 4. Кружочек кабачка окунаем сначала в яйцо.
- Шаг 5. Потом окунаем в муку.
- Шаг 6. Выкладываем кабачок жариться в горячее масло. …
- Шаг 7. Жарим с двух сторон до готовности.
- Шаг 8. Жареные в яйце и муке кабачки готовы.
Як подати жарені кабачки?
Смажені кабачки подаються в холодному вигляді. Зверху їх прикрашають зеленню петрушки і кропу. Дуже часто їх подають разом зі сметаною, майонези або вершками. А іноді кабачки заправляють часником, виходить гостра закуска, яка ідеально підходить під такі аперитиви як горілка або самогон.
Крученики по-українськи. Як їх правильно приготувати
Найпоширенішими начинками для м’ясних кручеників є: гриби, квашена капуста, засмажка з цибулі та моркви, шматочки сала, посічена зелень, каші (гречана, ячна, пшоняна), печінка зі …