Як чудово за столом

Як правильно тримати прибори?

Ту, що ближче, використовують для основного блюда. Тримати ніж в правій руці потрібно правильно. Вказівний палець повинен бути біля основи леза, що залишилися пальці повинні утримувати прилад. Вилка повинна бути в лівій руці і під час прийому їжі її потрібно направляти до страви під прямим кутом.

Що не можна робити за столом?

Категорично заборонено: плямкати, накладати занадто великі порції на тарілку, настромлювати великі шматки на виделку, утримувати на своїй тарілці безлад, говорити з повним ротом, їсти занадто швидко. На кріслі потрібно сидіти спокійно та прямо. Руки завжди тримати на столі, а не під ним. Кеш

Як правильно залишати прибори в ресторані?

«Все було чудово» – прилади кладуть паралельно посередині тарілки, кінчиками вправо. «Їжа не сподобалася» – прилади перехрещені, ніж встромлений у виделку. «Готовий до нової страви» – перехрещені прилади: виделка посередині тарілки, направлена вгору, а ніж посередині тарілки, направлений вліво.

9 головних правил етикету за столом, які варто запам’ятати …
Не потрібно нахилятися до тарілки. І тим більше підносити тарілку до лиця. Випрямитеся, адже 20 – 30 сантиметрів – не така вже й велика відстань. Фото fooding

Related Post

Як можна звертатися до чоловікаЯк можна звертатися до чоловіка

Які є ласкаві слова? Можна також почути такі слова, як «пупсик», «моя розумничка», «цукерка», «ягідка». Варіантів лагідних слів для дітей дуже багато: «моя зірочка», «моє серце», «мій промінчик», «щастя моє»,

Як висаджувати чорнобривці в ґрунтЯк висаджувати чорнобривці в ґрунт

Ґрунт чорнобривцям потрібен поживний, в іншому разі доведеться двічі-тричі за період вегетації робити підживлення. Високі чорнобривці висаджують через кожні 40 см, відстань між рядами теж 40 см , середньорослі —