Як правильно сушити яблука в духовці?
Як сушити яблука в духовці Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин.
Як висушити в духовці?
У духовці можна сушити фрукти навіть тоді, коли на вулиці немає сонця – це величезний плюс! Підготуй фрукти, виклади їх рівномірно на деко, застелене пергаментним папером або марлею. Духовку розігрій до 70 градусів Цельсія і помісти в неї деко. Сушити фрукти таким способом потрібно буде близько 7-12 годин.
Як сушити яблука в печі?
Спосіб сушіння яблук в духовці
- У духовці необхідно встановити температуру 50 градусів. Так, щоб яблука мали злегка прив'ясти.
- Після цього температура підвищується до 70 градусів. При цьому вода зникає з парою.
- Потім потрібно підняти температуру вже до 80 градусів. Так ваші яблука стерилізуються.
Як сушити яблука в духовці – 3 рецепта в домашніх умовах з …
Крок 1. Готуємо яблука будь-якого сорту. Крок 2. Детально промиваємо кожен фрукт і витираємо насухо. Крок 3. Серцевину виймаємо спеціальним ножем на свій розсуд. …