Щоб зменшити ризик зараження гельмінтами, замовляйте суші не із сирою, а з копченою рибою. І тільки в ресторанах, що добре себе зарекомендували.
Всі ми звикли і до того, що імбир і васабі – постійні супутники будь-якого японського страви і добре знайомі з їх специфічним смаком, але мало хто може сказати напевно, для чого вони все ж таки потрібні. Вважають, що імбир і васабі допомагають повною мірою розкрити смак страви і надають пікантності японській кухні.
Імбир надає суші та роллам тонший ароматний відтінок. Він вдало підкреслює багато інгредієнтів страви, гармонійно поєднується із солоними компонентами. Корінь імбиру має гострий, але при цьому помірно насичений смак. Він легко виводить на перше місце роли чи суші.