Як правильно бланшувати?
Бланшування полягає в тому, що продукт спочатку занурюють в окріп (дуже швидко, на кілька секунд), а потім обливають його крижаною водою. Кеш
Що означає Бланшовані?
Але спочатку розберемося, що ж таке бланшування. Це ошпарювання овочів в киплячій воді або на пару на короткий час, і воно є обов'язковим для майже всіх овочів, які підлягають заморожуванню.
Як правильно бланшувати цвітну капусту?
Бланшування цвітної капусти Для цього необхідно закип'ятити воду, за бажання можеш додати солі, та занурити суцвіття в окріп. Якщо у тебе великі шматки — залиш капусту на 2-3 хвилин. Для дрібних суцвіть достатньо буде й хвилини. Далі важливо швидко перекласти капусту з кип'яченої води у льодяну.
Що таке бланшування та з якою метою його застосовують
Перед приготуванням страв із м’яса та птиці їх зазвичай промивають у проточній воді. Робити це не просто не бажано, а небезпечно. По-перше, вимиваються вітаміни, а, по-друге, зберігаються бактерії, які до того ж потрапляють у раковину та починають активно розмножуватися. М’ясу, як і у випадку з …