Як смачно приготувати м’ясо?
Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.
Як можна замаринувати м’ясо для жарки?
М'ясо промити і засипати сіллю та спеціями. Цибулю нарізати великими кільцями, а часник подрібнити. До м'яса влити кефір, перемішати з часником і цибулею та додати лавровий лист. М'ясо в маринаді на 2 години залишити в холодильнику.
Як смачно приготувати м’ясо на сковороді?
М'ясо потрібно нарізати шматочками 4-5 см в довжину і 1 см в ширину. Нагріти сковороду, налити олію, викласти свинину і смажити її 7 хвилин. Потім викласти нарізану цибулю, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і продовжувати готувати страву 20 хвилин.
В’ялене м’ясо – 6 рецептів в домашніх умовах
Існує безліч рецептів приготування в’яленого м’яса, а також його назв. Як правило, назва відображає спосіб приготування такої страви. Найпопулярніші назви – бастурма, брезаола і суджук …