Як Приготувати розсіл для квашеної капусти?
Доливати просто воду, чисту чи кип'ячену у квашену капусту не рекомендується, потрібна вода з сіллю, тобто розсіл. Щоб приготувати розсіл, найпростіший варіант — це розчинити одну столову ложку солі на один літр води. Прокип'ятіть цей розчин, остудіть та залийте ним капусту. Можна додати трохи цукру до смаку.
Скільки солі на 1 кг капусти для квашення?
Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г. Для більшого об'єму капусти, збільште кількість солі пропорційно: на 2 кг капусти – 50-60 г солі і так далі.
Як висаджувати розсаду капусти у відкритий ґрунт?
У відкритий ґрунт капусту висаджують за схемами 50-60 см відстань між рядами, 30-40 см — між рослинами, або ж квадратним методом 50X50. Ранні сорти сіють набагато компактніше, середнім та пізнім потрібно значно більше місця для зростання. У кожну лунку на глибину 2 см висівається по 3-4 насінини.
Капуста горячим рассолом быстрого приготовления – 6 …
Вкусно и оригинально замариновать капусту можно с добавлением сладкого болгарского перца. Горячий способ позволит получить сочный и …