Як квасити помідори у відрі?
На дно відра викладаємо сухий кріп, листя хріну та винограду, зубчики часнику. Слідом – шар помідорів, потім – знову шар виноградного листя. Заливаємо все розсолом та накриваємо кришкою. У льоху або холодильнику такі помідори скваситься через місяць, а якщо поставити їх у тепло – то швидше.
Як квасити зелені помідори у відрі?
Розсіл готується за наведеними вище пропорціям: на 10 л 2 склянки солі і стакан цукру. На дно відра укладають приблизно 1/3 частина прянощів з листям, потім 2-3 шари томатів, трохи прянощів з листям, знову помідори. Так робимо, поки не заповниться відро. Не забуваємо про зубчики часнику і шматочки коренів хрону. Кеш
Скільки потрібно солі на квашені помідори?
У кожну банку вкладіть велику жменю віника, щоб закрило дно банки, ще стільки ж має залишитися. У кожну банку вкиньте по 2 лаврових листки, по 10 горошин чорного перцю, по 2 бутони гвоздики, по 3 горошини запашного перцю. Далі – соляний розчин. На одну трилітрову банку треба приблизно 50-60 грам солі.
Бочкові помідори у відрі: рецепт приготування
Комусь, напевно, здасться дивним, але бочкові помідори, у відрі або іншій ємності, є досить корисною стравою. Незаперечна їхня користь при знятті похмілля. Але вони допомагають і при боротьбі з багатьма захворюваннями. Лікопін, що в них міститься, знижує ризик раку шийки матки, …