Що буде якщо з’їсти багато солоних огірків?
Вода із солоних огірків багата на вітамін С і її регулярне вживання зміцнює наш імунітет, що особливо важливо восени та взимку, коли організм ослаблений. Крім того, в розсолі є вітамін А, вітаміни групи В та вітамін Е, а також магній, натрій, цинк, фосфор, калій та кальцій.
Яка користь від солоних огірків?
Вітамінами багаті не самі солоні огірки, а сік. Розсіл — джерело вітамінів групи В і С, Е, К. Молочнокислі бактерії, які "завелися" в ході засолювання, покращують засвоєння лактози, забезпечують профілактику і лікування діареї, впливають на імунну систему, допомагаючи організму чинити опір інфекціям. Кеш
Як закрити солоні огірки на зиму?
На дно банки покладіть крупно нарізаний корінь хрону і кріп. Утрамбуйте в банку огірки, чергуючи їх з морквою, часником і всіма видами перцю. Розчиніть сіль в чистій холодній воді і залийте нею овочі. Закрийте банку капроновою кришкою і залиште на 3 дні при кімнатній температурі.
Квашені огірки — Вікіпедія
Квашені огірки́ — традиційна страва української кухні, виготовлена з огірків методом їх квашення в розсолі із води, кухонної солі, часнику, кропу, листя хрону, смородини, вишні, дуба, каштана. Квасять зазвичай у діжках, бутлях або слоїках, хоча згодиться і звичайне емальоване відро. …