Коли восени загострюється гастрит?

Цьому сприяє багато факторів. З похолоданням змінюється ритм життя, погіршуються погодні умови, скорочується тривалість світлового дня, змінюється раціон харчування (менше фруктів і овочів). Також активізуються застудні захворювання, що виснажують імунітет.

Чому загострення хвороб шлунково-кишкового тракту відбувається саме у весняний період? Тут важливо враховувати кілька факторів. По-перше, у міжсезоння, коли закінчується зима та настає весна, слизові оболонки шлунково-кишкової системи стає більш сприйнятливою до впливів.

Загострення нерідко носять сезонний характер, виникаючи переважно навесні та восени; тривалість їх від 3 – 4 до 6 – 8 тижнів і більше. Ремісії можуть тривати від кількох місяців до кількох років.

Related Post

Підживлення жимолості після збирання врожаюПідживлення жимолості після збирання врожаю

Річна підживлення жимолості Ранньою весною, коли рослина прокидається – вносять азот, а коли ягоди зібрані – фосфор і калій. Для приготування поживного розчину для жимолості знадобиться на 10 літрів води

Чи можна пити самбуку із колою?Чи можна пити самбуку із колою?

Розведена «Самбука» Кількість води або льоду можна підібрати на свій розсуд. Також для розведення самбуки використовують сік (лимонний, апельсиновий, грейпфрутовий) чи сироп (гранатовий, вишневий). Щоб зменшити міцність напою після додавання