Формування гострого перцю у відкритому ґрунті

Як садити гострий перець у відкритий ґрунт Зробіть у ґрунті ямки на відстані 30-40 см при міжряддях 60 см. Можна висаджувати перець гніздовим способом, за схемою 50х50 см, поміщаючи в одну ямку по два сіянці. Глибина ямки має бути такою, щоб сіянець занурився в неї до кореневої шийки.

Як доглядати за перцем у відкритому грунті?

Перець у відкритому ґрунті — догляд До відновлення росту поливати рослини треба часто, через кожні 2-3 дні, орієнтовно по 1,5 л води на кущик. Якщо стоїть спека, перці поливають вдвічі частіше. Після відновлення нормального росту поливи поступово зменшують, коригуючи частоту за підсиханням землі та кількістю опадів.

Коли садити перець у відкритий ґрунт 2023?

Зазвичай посадка перцю в ґрунт відбувається в кінці травня – середині червня. Згідно з посівним календарем на 2023 рік, сприятливі дні для висадки овочів у травні – 23, 24, 30, 31, суто для перцю – 30, 31; сприятливі дні для висадки овочів у червні – 1-3, 6, 7, 10, 11, 14-16, 19-21, 27-30, для перцю – 1-3, 27-30.

Як правильно садити перець у відкритий ґрунт?

Перець: як садити та на якій відстані Садять саджанці перцю в лунки на глибину 5–6 см. Коріння перцю не має бути оголеним, тому пересаджувати потрібно разом із земляною грудкою. Далі потрібно своєчасно поливати перець, прополювати, підживлювати й за необхідності підв'язувати його.

Вирощування гіркого перцю. Інформація компанії Lucky Seed

Related Post

Чим обробити помідори, щоб зав’язувалися плодиЧим обробити помідори, щоб зав’язувалися плоди

Щоб зав'язь не опадала, використовуйте йод разом із молоком. Важливо, щоб молоко було нежирним, не більше 2,5%. У протилежному разі від такого обприскування буде більше шкоди через те, що від

Які птахи їдять хробаківЯкі птахи їдять хробаків

Шпак – перелітний птах, селяться в дуплах і шпаківнях, співають розкривши дзьоб і розпустивши крила. Харчуються комахами, хробаками, гусеницями, павуками, насінням і фруктами. Грак – перелітний птах. Живуть на високих