Як приготувати глід?
Спосіб приготування
- Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
- Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
- Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
- Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Кеш
Що можна зробити з глоду?
Ці плоди можна застосовувати в кулінарії і не тільки свіжозірваними, а й можна підсушити ягоди. У сухому вигляді їх перемелюють на борошно і додають в різні булочки. Ще можна подрібнювати сухі ягоди і робити з них напої на зразок чаю. У домашніх умовах з плодів глоду готують різні напої, киселі, джеми, пастилу. Кеш
Як приготувати настоянку глоду в домашніх умовах?
Для приготування настоянки глоду рецепт передбачає використання подрібнених сушених плодів. Готову сировину заливають 1 літром спирту або горілки, а потім залишають у скляній ємності на 20 днів у прохолодному темному місці. Кеш
Глід — Вікіпедія
Глід (Crataegus) — рід кущів або рідше невисоких дерев родини трояндових (Rosaceae). Відомо понад 200 видів, що поширені у північній півкулі — Європа, Азія, Північна Африка, Північна Америка . Це кущі, напівкущі чи невеликі дерева, листопадні (рідко вічнозелені), з колючками (рідко без …