Найкраще підійдуть такі фрукти для випічки – пирогів, млинців, пиріжків, пюре або смузі, тому що текстура заморожених і розморожених фруктів м'якша, ніж у свіжих. Можна заморозити яблука цілими (без серцевини), щоб потім, наприклад, запекти.15 жовт. 2022 р.
Як правильно заморозити яблука?
Замороження яблук тонкими пластинами Яблука викладають на деко так, щоб кожна частинка була окремо від іншої, ставлять в морозильну камеру, заморожують, а потім викладають в пакет і лишають в морозилці на зберігання. Цей варіант нарізки ідеальний для випічки. Кеш
Яблуко — Вікіпедія
Яблука є важливим джерелом дієтичних волокон, вітамінів та мінералів. Дослідження у галузі харчової науки спрямовані на вивчення властивостей яблук та їх впливу на здоров’я людини. Екологія.