Споживають у сирому та вареному вигляді, заморожують, готують соки, фреш, тушкують, маринують, використовують в салатах, супах, гарнірах.9 лют. 2021 р.
Як правильно вирощувати дайкон?
Дайкон сіють у добре зволожену землю по 2-3 насінини в кожну ямку, які копають на відстані 30 см одна від одної при міжряддях завширшки 60 см. Глибина загортання насіння в ґрунт 1,5-2 см. Після посадки грядку мульчують торфом. КешСхожі
Який на смак дайкон?
Дайкон практично позбавлений специфічного гіркувато-гострого смаку редьки. За смаком він нагадує не редьку чи редиску, а, скоріше, капусту, але більш соковитий та ніжний. Кеш
Коли треба викопувати редьку дайкон?
Збирання: Збирання коренеплодів для тривалого зберігання проводять на початку жовтня, перед заморозками. Важливо знати, що чим пізніше проводиться збір урожаю, тим більші і смачніші коренеплоди і довший термін їх зберігання.
Дайкон: користь і шкода, корисні властивості та …
Дайкон або японська редька – коренеплід однойменного рослини, який є різновидом простої редьки. Він має не надто гострий смак і слабкий запах, що пов’язано з пониженим вмістом у складі гірчичних масел. Рослина невибаглива у догляді, і вирощувати його можна абсолютно скрізь на …