Цвітна капуста з квасолею

Як правильно приготувати цвітну капусту?

Цвітну капусту готувати неймовірно просто, потрібно лише розібрати на суцвіття, опустити в киплячу воду і відварити 10 хвилин. З звареної капусти можна готувати легкі салати або подавати її як гарнір.

Як приготувати смажену цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як правильно їсти цвітну капусту?

Цвітна капуста – не просто овоч для дитячого пюре, а ідеальний продукт для легких салатів, супів, запіканок і теплих закусок. У приготуванні овоч невибагливий та багатогранний: його можна варити, смажити, запікати, маринувати і навіть їсти сирим.

Цвітна капуста рецепти: 5 вишуканих рецептів …
Дуже поживна та низькокалорійна цвітна капуста є основою і доповненням в багатьох кулінарних рецептах. Вона чудово поєднується з іншими овочами — болгарським перцем, цибулею, кукурудзою, броколі, огірками та …

Related Post

Корінь пастернаку в кулінаріїКорінь пастернаку в кулінарії

Кулінарне використання пастернака. Листя кладуть як приправи в салати, супи. Товсті корені з пряним ароматом і специфічним солодкуватим смаком використовують як прянощі. Розмелені сушені насіння використовують в пряних сумішах і

Топаз серпень інструкціяТопаз серпень інструкція

Коли використовувати Топаз? Топаз рекомендується використовувати для профілактики та лікування рослин від таких захворювань як борошниста роса, оїдіум, кокомікоз, сіра гнилизна. Препаратом обробляють огірки, виноград, смородину, вишню, черешню, персики, яблуні,