Як правильно приготувати цвітну капусту?
Цвітну капусту готувати неймовірно просто, потрібно лише розібрати на суцвіття, опустити в киплячу воду і відварити 10 хвилин. З звареної капусти можна готувати легкі салати або подавати її як гарнір.
Як приготувати смажену цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Як правильно їсти цвітну капусту?
Цвітна капуста – не просто овоч для дитячого пюре, а ідеальний продукт для легких салатів, супів, запіканок і теплих закусок. У приготуванні овоч невибагливий та багатогранний: його можна варити, смажити, запікати, маринувати і навіть їсти сирим.
Цвітна капуста рецепти: 5 вишуканих рецептів …
Дуже поживна та низькокалорійна цвітна капуста є основою і доповненням в багатьох кулінарних рецептах. Вона чудово поєднується з іншими овочами — болгарським перцем, цибулею, кукурудзою, броколі, огірками та …