Цибульна зола як приготувати

Як позбутися цибулевої мухи в домашніх умовах?

Народний засіб від цибулевої мухи – пил, зола і сода Популярний і такий спосіб боротьби з шкідником, як обпилювання. Для сухого способу обробки потрібно змішати тютюновий пил навпіл з золою із розрахунку 300 г пилу на 1 кв. м посадки і розсипати по грядках. Кеш

Як підживити часник золою в домашніх умовах?

Якщо суперфосфату під рукою немає, можна використовувати лише настій золи (1,5 склянки просіяної золи на 10 л води). Перед застосуванням суміш настоюємо протягом 3 годин. Після дощів або поливів золу можна використовувати й у сухому вигляді, припудривши нею землю біля часнику.

Як поливати цибулю карбамідом?

Перевагою використання карбаміду є і те, що він не закислює ґрунт, що дуже важливо при вирощуванні цибулі, якій не підходять кислі ґрунти. Для приготування добрива розведіть 20 г карбаміду в 10 літрах води. Використовуйте добриво для поливу грядок. Після підживлення грядки із цибулею необхідно полити звичайною водою.

Страви з зелена цибуля – рецептів на сайті: 40
До складу зеленої цибулі також входять такі макроелементи як калій, кальцій, магній, натрій та сірка. Зелена цибуля допомагає відновити сили при авітамінозі.

Related Post

Що потрібно рослинамЩо потрібно рослинам

Для живлення рослинам потрібні сонячне світло, повітря, вода і поживні речовини з ґрунту. Рослина складається з частин, які називають органами. Кожен орган має свою назву: корінь, стебло, листок, квітка, плід

У сушених яблуках які вітаміниУ сушених яблуках які вітаміни

Сушені яблука містять велику кількість вітаміну С, важливого для імунітету і красивої шкіри, а також клітковину, яка нормалізує і покращує перистальтику кишечника. Крім цього, сушені яблука є джерелом заліза, важливого

Яка функція майонезу та навіщо його використовуватиЯка функція майонезу та навіщо його використовувати

Зміст:1 Чого зроблено майонез?2 Що міститься у майонезі?3 Що входить до складу майонезу Провансаль?4 У чому шкода майонезу? Майонез – це один із найпопулярніших соусів, який широко використовується в кулінарії.