Як позбутися запаху від м’яса?
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати так: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом години, після чого обполоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом години. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
Як зрозуміти що яловичина пропала?
Крім неприємного запаху, зіпсоване м'ясо може бути липким або слизьким на дотик. Також воно втрачає пружність, тому при натисканні на шматок, попередня форма повертатиметься не одразу.
Як позбутися запаху курячого м’яса?
Усунути легкоий неприємний запах допоможе розчин солі. Змішуєте сіль (дві повних столових ложки) і літр води й кладете в розчин курку на кілька годин. Потім м'ясо промиваєте проточною водою.
⏰ якщо яловича печінка пахне гноєм, що робити? Чи можна …
Погано пахнути субпродукт може в декількох випадках: — були порушені санітарні норми при зберіганні і транспортуванні; — печінка Стара; — …