Як перевірити чи свіжий кокос?
Свіжий кокос має зелений, коричневий або жовтий колір. Якщо колір кокоса здається темним або він має багато плям, це може означати, що він не свіжий, Постукайте по кокосу. Якщо він свіжий, то ви почуєте глухий звук.
Як правильно їсти кокос?
Найпростіший спосіб – розколоти його з допомогою великого кухонного ножа. У шкірки кокоса є одне слабке місце, воно знаходиться приблизно на одну третину відстані від вічок до іншого кінця. Твердий плід потрібно покласти на рівну поверхню, знайти це місце і вдарити по ньому тупою стороною ножа.
Що дає кокос?
М'якоть кокоса покращує травлення і зір, відновлює сили, підвищує імунітет, перешкоджає виникненню серцево-судинних і онкологічних захворювань. Кокос має протизапальну, антимікробну дію. Кокосове молоко має приємний запах і солодкий смак, воно дуже корисне для шкіри і містить близько 27% жиру, 6% вуглеводів і 4% білка.
Кокос: як використовують, що готують – Ліза Глінська
– Кокосова вода – рідина, яка знаходиться всередині горіха, але не сплутайте її з кокосовим молоком. Кокосова вода з середини горіха чудово підійде для приготування смузі, коктейлів та …